Младият ни талант в плуванието Антъни Иванов се класира на осмо

...
Младият ни талант в плуванието Антъни Иванов се класира на осмо
Коментари Харесай

Антъни Иванов остана на 8-ото място на Световното по плуване

 Седем наши ще плуват на международното
Младият ни гений в плуванието Антъни Иванов се класира на осмо място във финала на 200 метра бътерфлай на международното състезание в дребен басейн в китайския град Гуанджоу.

Българинът приключи финален във финала с време 1:52.40 минути. В сериите Иванов реализира 1:51.81 минути, с което усъвършенства личния си народен връх в дисциплината.

Шампион в дисциплината стана Дая Сето, който усъвършенства и международния връх. Японецът записа достижение от 1:48.24 минути, като по този метод бе неосъществим и сграбчи златото. Сребърният орден е за южноафриканеца Чад льо Кло, който остана на 8 стотни, а бронзът отиде при плувеца на домакините Ли Жухао.

Иначе това е трети следващ край за Иванов в коронната му дисциплинираност 200 метра бътерфлай при мъжете. Българинът остана осми през предходната година на международното в огромен басейн в Будапеща и осми на европейското в Глазгоу.

" Все още не мога да допускам. Наистина доста малко хора ще схванат какво в действителност се случи! Световното стартира превъзходно за целия тим, нека да приключи по този начин, отлично на всички ", написа Иванов в обществените мрежи след класирането си за финала.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР